Asset Publisher
„POLSKIE KULINARIA Busko-Zdrój 2024” z Nadleśnictwem Chmielnik
Nadleśnictwo Chmielnik oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski – jako pomysłodawca imprezy cyklicznej zapraszają na wydarzenie: "POLSKIE KULINARIA BUSKO-ZDRÓJ"-Smacznie, Zdrowo i Zdrojowo.
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski jest pomysłodawcą i organizatorem ogólnopolskiego wydarzenia pn. "POLSKIE KULINARIA BUSKO-ZDRÓJ" - Smacznie, Zdrowo i Zdrojowo. W tym roku, IV już edycja odbędzie się w dniach 7-8 września 2024 w Busku Zdroju z Jarmarkiem Norbertańskim w roli głównej.
Szczegółowy program wydarzenia
To wyjątkowa okazja do promocji i sprzedaży wartościowych oraz wysoko jakościowych produktów od rzemieślników, producentów i firm zrzeszonych w Izbie.
Celem tego cyklu imprez jest promocja polskiej żywności ze szczególnym uwzględnieniem promocji zdrowej żywności pochodzącej z lasu i pól.