Asset Publisher Asset Publisher

Konkurs kulinarny Grzyb w słoiku

Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”.

Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali. Jedna osoba może zgłosić maksymalnie dwa przetwory.

Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku.

Finał 16 września na moście nad Silnicą w Kielcach podczas VI edycji Darów Świętokrzyskich Lasów. Czekają atrakcyjne nagrody!

Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator):

tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl